Behandelingen:

 

Ontspannen Massage

Deze  massage betekent niets minder dan dat de hele achterkant van het lichaam wordt gemasseerd dus van kruin naar kleine teen. Tijdens een intake wordt gekeken waar ik als masseur bij jou op moet letten of juist extra aandacht aan mag geven.

In deze massage worden rug, schouder, nek, hoofd, oren, armen, handen, benen en voeten gemasseerd. De spieren worden weer beter doorbloed, en je zult na een aantal behandelingen merken dat de spieren weer soepeler worden.

Ook kan er een fibromassage worden gegeven wat dit is staat hier beschreven

 

Massage heeft een positieve invloed op o.a:

 

* bloedsomloop,

* warmteregeling,

* afvoeren van vocht,

* stofwisseling

* slaappatroon,

* herstelproces van het lichaam

 

Contact

Tarieven

 

 Duur: 60 / 75 minuten.


Voetmassage

Je voeten dragen je de hele dag en mogen toch ook eens de aandacht krijgen?

Een voet massage werkt ontspannend maar zeker ook healend, dit komt omdat er op de voeten drukpunten zitten die overeenkomen met het lichaam.

Terwijl je een massage ontvangt stroomt er ook een warme energie mee.

 

Contact

Tarieven

Duur:  30 minuten


Stoelmassage

Een stoelmassage is een korte en actieve verfrissende massage op een massagestoel. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen worden door de kleding heen gemasseerd. Door drukpunten en "knedingen" wordt er intensief gewerkt. Je voelt je na een stoelmassage weer energiek en ontspannen.

Een stoelmassage wordt veel gewaardeerd omdat je gewoon de kleding aanhoudt en het ook gemakkelijk bij jou thuis kan worden gegeven of op een andere locatie.

Ik ben in bezit van een zogenoemde "Travelmate" dit houd in dat ik geen massagestoel heb maar alleen een hoofdsteun die gemakkelijk overal naar toe is te nemen. Deze Travelmate is gemakkelijk te bevestigen op een tafel of bureau zodat gelijk de behandeling plaats kan vinden.

 

Contact

Tarieven

Duur: 20 / 30 minuten


 

Hoofdmassage

Men noemt het Hoofdmassage maar ook de schouders en nek worden meegenomen in de ontspannen massage. Door zachte bewegingen worden eventuele blokkades verminderd waardoor er ruimte ontstaat voor je lichaam maar ook voor je geest. De voordelen van een hoofdmassage zijn o.a:

  • Verlicht (geestelijke) stress
  • Beter slapen
  • Activeert circulatie en het brein
  • Vermindert hoofdpijn
  • Verheldert de zintuigen

 

Contact

Tarieven

Duur: 20 / 30 minuten

Jitske de Jong

Kozakkenkamp 16a

3851 GK Ermelo

06 38444665

info@jitskedejong.nl

 

 

 "Massage is het antwoord ... Wat maakt het uit wat de vraag is!"